Categorie: "Activiteiten"

Beeldende kunst en poŰzie

Activiteiten Reageer... »
Bij dubbeltalenten zoals Lucebert, Armando en Wolkers vielen literatuur en beeldende kunst duidelijk samen. Zij combineerden als vanzelfsprekend het (eigen) gesproken woord met het (verbeeldend) werken als kunstenaar. Er zijn ook dichters die een… meer »

BRAIN ART

Activiteiten Reageer... »
In samenwerking met Zorgcentrum de Eghte, Alzheimer Nederland en de gemeente Echt zijn afspraken gemaakt om dementie als thema te gebruiken voor een (mobiele) expositie die samengesteld gaat worden door 15 leden van de Limburgse Kunstkring. In de… meer »

NEXT LIFE II

Exposities, Activiteiten Reageer... »
Na de premiŔre van de thema-expositie 'Next Life' in kasteel Aerwinkel, komt er een tweede kans voor het publiek om zich te laten inspireren door de beeldende visualisering van de mondiale plastic-afval-problematiek, recycling ená creatief hergebruik… meer »

Kasteel Vliek

Exposities, Activiteiten Reageer... »
De Limburgse Kunstkring exposeert in de tiendschuur van Kasteel Vliek van 3 t/m 25 mei 2014. Huis Vliek ligt in de buurtschap Vliek bij het dorp Ulestraten in de gemeente Meerssen. Het oorspronkelijke kasteel werd voor het eerst genoemd in 1374 onder de… meer »

Start van een nieuwe BLOG voor de Limburgse Kunstkring

Algemeen, Exposities, Activiteiten Reageer... »
Op deze BLOG kun je meningen, recensies en mededelingen kwijt over kunstzinnige activiteiten van de Limburgse Kunstkring, van jezelf of van derden die van belang zijn voor LKK-leden en ge´nteresseerden. Om SPAM te voorkomen. moet je je dan wel aanmelden… meer »
Contact / Help. ©2019 by Theo Solberg. Multiblog engine / hosting services.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.